Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nederhaven

Jachthaven Nederhaven

Jachthaven Nederwaard is gelegen aan het gelijknamige water in het oosten van Alblasserdam. U vindt de haven direct naast De Witte Molen (Kortlandse Molen). Deze wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

De omgeving biedt naast vaartochten ook de gelegenheid voor prachtige wandel- en fietstochten. Zo zijn de de Molens van Kinderdijk of De Alblasserwaard niet ver. Wanneer u de haven via de Overwaard wilt bereiken of passeren dan moet u geschut worden bij een kleine sluis. Via de weg Korteland kunt u de haven met de auto bereiken.

De jachthaven heeft 92 ligplaatsen. Passanten zijn welkom. Door de rurale ligging ten midden van het Zuid-Hollandse landschap heeft u hier alleen basale faciliteiten zoals water en elektriciteit. De dichtstbijzijnde buurtsuper vindt u op 15 min. lopen.

Uw ervaringen over Jachthaven Nederwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt