Kortland 36

2954LD Alblasserdam

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven Nederhaven in Alblasserdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Nederhaven

Jachthaven Nederwaard is gelegen aan het gelijknamige water in het oosten van Alblasserdam. U vindt de haven direct naast De Witte Molen (Kortlandse Molen). Deze wordt beheerd door Watersportvereniging d’Alblasserwaerdt die nog 3 andere havens in het dorp onder haar hoede heeft.

De omgeving biedt naast vaartochten ook de gelegenheid voor prachtige wandel- en fietstochten. Zo zijn de de Molens van Kinderdijk of De Alblasserwaard niet ver. Wanneer u de haven via de Overwaard wilt bereiken of passeren dan moet u geschut worden bij een kleine sluis. Via de weg Korteland kunt u de haven met de auto bereiken.

De jachthaven heeft 92 ligplaatsen. Passanten zijn welkom. Door de rurale ligging ten midden van het Zuid-Hollandse landschap heeft u hier alleen basale faciliteiten zoals water en elektriciteit. De dichtstbijzijnde buurtsuper vindt u op 15 min. lopen.

Uw ervaringen over Jachthaven Nederwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt