Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Cape Helius

Marina Cape Helius

Marina Cape Helius is gesitueerd aan stuurboordzijde van de Heliushaven, net ten Westen van Hellevoetsluis. De haven is zeer rustig gelegen en op maar 5 minuten loopafstand van het centrum van de Vestingstad Hellevoetsluis.

Tevens is Marina Cape Helius lid van de Seven Sister Jachthavens.
U ontvangt hierdoor ook nog eens 8 gratis passantenovernachtingen t.w. circa € 250,00 (afhankelijk van uw schip) voor het ontdekken van de Zuidwestelijke Delta.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt