Zeedijk 54

3243LG Stad aan het Haringvliet

+31-85-500-8211

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Atlantica in Stad aan het haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Een echte tevreden klant
Super goed geholpen, eerlijke man. Maar een ieder krijgt wat hij ook geeft. Of beter gezegd wie goed doet, goed ontmoet. Een slechte klant krijgt ook slechte hulp. Een reactie zonder volledige naam en datum zou verwijderd moeten worden. Geen verdediging mogelijk, slechts 1 kant van t verhaal.
Theo vander
Geen aanrader en voor een werfbeurt al helemaal niet, Slecht werk en opgepompte rekeningen, onvriendelijke mensen met veel praatjes
Paul
Bijzonder dat er geen datum bij de reviews staan. En dat de eigenaar geen reactie kan geven. Nu kan iedereen zomaar iets plaatsen.

Jachthaven Atlantica

Jachthaven Atlantica, een full service jachthaven compleet met watersportwinkel en yachtservice. Gelegen in een exclusief gedeelte aan de bovenwindse zijde van de rivier.

Het Haringvliet ligt in Zuid-Holland tussen Voorne-Putten, de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Het Spui verbindt het Haringvliet met de Oude Maas.

Het Haringvliet is geen hoofdvaarweg voor vervoer van goederen, maar wel zeer belangrijk voor de recreatievaart. In het bijzonder voor de zeilvaart.

Vanuit Jachthaven Atlantica bent u in korte tijd via Stellendam op de Noordzee en via het Hollands diep richting de Biesbosch. Via de Maas naar België of via het Volkerak naar het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.

De bereikbaarheid per auto over goede toegangswegen is geen enkel probleem. Zelfs bij wegtransport van uw boot. De Jachthaven voldoet aan alle Hiswa normen.

Kortom, Jachthaven Atlantica biedt u na dit alles een veilige thuishaven voor zeiljachten, motorjachten en speedboten.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt