Zeedijk 54

3243LG Stad aan het Haringvliet

+31-85-500-8211

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Atlantica in Stad aan het haringvliet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul
Bijzonder dat er geen datum bij de reviews staan. En dat de eigenaar geen reactie kan geven. Nu kan iedereen zomaar iets plaatsen.
Mevrouw Vermeer
Enorm onvriendelijke mensen! We waren als klanten bij de haven en werden zeer onklantvriendelijk te woord gestaan. De eigenaren hadden geen enkele sympathie voor de situatie en werden boos toen wij hier iets van zeiden. Zeker geen aanrader. Ik kom hier in ieder geval nooit meer.
M. Pobuda
Enkele jaren geleden leerde ik de jachthaven kennen toen ik daar regelmatig een Hobie kano huurde. Recent kwam ik er langs om peddels te lenen (thuis laten liggen). Zoals altijd ben ik zeer (klant) vriendelijk geholpen. Een jachthaven waar je graag komt, omdat je weet dat je er mensen werken die hart hebben voor hun business en voor hun klanten. Je voelt je daar welkom. Van harte aanbevolen!

Jachthaven Atlantica

Jachthaven Atlantica, een full service jachthaven compleet met watersportwinkel en yachtservice. Gelegen in een exclusief gedeelte aan de bovenwindse zijde van de rivier.

Het Haringvliet ligt in Zuid-Holland tussen Voorne-Putten, de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Het Spui verbindt het Haringvliet met de Oude Maas.

Het Haringvliet is geen hoofdvaarweg voor vervoer van goederen, maar wel zeer belangrijk voor de recreatievaart. In het bijzonder voor de zeilvaart.

Vanuit Jachthaven Atlantica bent u in korte tijd via Stellendam op de Noordzee en via het Hollands diep richting de Biesbosch. Via de Maas naar België of via het Volkerak naar het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.

De bereikbaarheid per auto over goede toegangswegen is geen enkel probleem. Zelfs bij wegtransport van uw boot. De Jachthaven voldoet aan alle Hiswa normen.

Kortom, Jachthaven Atlantica biedt u na dit alles een veilige thuishaven voor zeiljachten, motorjachten en speedboten.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt