Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Mulder Shipyard

Bootstalling Mulder Shipyard

In het Zuid-Hollandse Zoeterwoude vindt u de bootstalling van Mulder Shipyard. Er kunnen jachten tot maarliefst 45 gestald worden.

De bootstalling ligt aan De Oude Rijn en is vanuit de Rotterdamse haven in 5 uur per boot te bereiken. Vanuit het centrum van Amsterdam vaart u in 6 uur naar de scheepswerf. Het bedrijfsterrein bestaat uit een 7.000m2 grote werf waar uiteenlopende werkzaamheden verricht kunnen worden.

Tijdens het winterseizoen kunnen er jachten tot 45 meter veilig gestald worden. Via de aangrenzende Oude Rijn kunt u een van de waterloodsen invaren of uit het water worden getakeld met behulp van de 100-tons botenlift. Het op locatie ophalen van uw jacht behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mulder Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt