Hoge Rijndijk 77

2382AN Zoeterwoude

071-791-0020

0

ligplaats

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling Mulder Shipyard

In het Zuid-Hollandse Zoeterwoude vindt u de bootstalling van Mulder Shipyard. Er kunnen jachten tot maarliefst 45 gestald worden.

De bootstalling ligt aan De Oude Rijn en is vanuit de Rotterdamse haven in 5 uur per boot te bereiken. Vanuit het centrum van Amsterdam vaart u in 6 uur naar de scheepswerf. Het bedrijfsterrein bestaat uit een 7.000m2 grote werf waar uiteenlopende werkzaamheden verricht kunnen worden.

Tijdens het winterseizoen kunnen er jachten tot 45 meter veilig gestald worden. Via de aangrenzende Oude Rijn kunt u een van de waterloodsen invaren of uit het water worden getakeld met behulp van de 100-tons botenlift. Het op locatie ophalen van uw jacht behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mulder Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt