Rietpolderweg 2

2266BM Leidschendam

+31-85-500-8564

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Ad Spek Watersport in Leidschendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Chris disco
Hoi ik had een bootje gekocht met een Volvo penta motor de motor heeft een grote beurt gehad bij ad spek Er is ook een nieuwe inpeller in gegaan Ik ben de haven uit gevaren toen is gelijk de motor vast gelopen De motor heeft geen koeling gehad Dus iets hebben ze verkeerd gemonteerd Nu 3 maanden verder heb ik maar de boot verkocht met een kapotte motor met veel verlies Tien heb ik ook nog een rekening gekregen van ad spek echt bizar
Stallingsbedrijf

Bootstalling Ad Spek Watersport

Midden in het Groene Hart van Nederland vindt u de bootstalling van Ad Spek Watersport. U kunt hier niet alleen terecht voor de berging van uw boot, maar ook de aanschaf van onderdelen, bemiddeling en diverse onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden.

De bootstalling is gelegen recreatiegebied Vlietland (tussen Leidschendam en Voorschoten, vlak bij Leiden).Het terrein is goed te bereiken met de auto vanaf de A2 en N447.

Het jachthavencomplex heeft een stallingsruimte met een oppervlakte van ruim 15.500 m², met zo'n 320 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen. Er is een botenkraan aanwezig voor het veilig in en uit het water takelen van uw boot.

Uw ervaringen over de bootstalling van Ad Spek Watersport in Leidschendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt