Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Ad Spek Watersport

Bootstalling Ad Spek Watersport

Midden in het Groene Hart van Nederland vindt u de bootstalling van Ad Spek Watersport. U kunt hier niet alleen terecht voor de berging van uw boot, maar ook de aanschaf van onderdelen, bemiddeling en diverse onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden.

De bootstalling is gelegen recreatiegebied Vlietland (tussen Leidschendam en Voorschoten, vlak bij Leiden).Het terrein is goed te bereiken met de auto vanaf de A2 en N447.

Het jachthavencomplex heeft een stallingsruimte met een oppervlakte van ruim 15.500 m², met zo'n 320 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen. Er is een botenkraan aanwezig voor het veilig in en uit het water takelen van uw boot.

Uw ervaringen over de bootstalling van Ad Spek Watersport in Leidschendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt