Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

W.V. Saeftinghe Jachthaven Paal

5 van 5 (1 beoordelingen)

W.V. Saeftinghe Jachthaven Paal

5 van 5 (1 beoordelingen)

Paal is een getijdenhaven nabij Graauw aan de Westerschelde, 6 km ZO van Walsoorden. De haven ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het ‘Verdronken Land van Saeftinghe’. Een goed beboeide geul leidt u naar de haven.
Bij laagwater valt de haven volledig droog, dus niet geschikt voor schepen met vinkiel, maar u kan altijd enkele uren het clubhuis van de jachthaven bezoeken.
De haven is onder toezicht van een echte watersportvereniging.

Voorzieningen: elektra, douches, water, stortplaats chemische toiletten, vuilwaterpomp, bilgewaterpomp, loods en werkhuis. En een clubhuis met het mooiste terras van Oost-Zeeuws-Vlaanderen!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt