Kaai 14

4351AA Veere

+31-85-500-8299

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachtclub Veere in Veere delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Barbara
Het eten is er altijd heerlijk voor een mooi prijsje en het is er elke keer weer een verassing hoe de avond loopt… De leukste avonden hier gehad waar we het nog vaak over hebben. Nooit saai! Zal ik maar zeggen. 😊
Kees
Prima en betaalbaar restaurant (sociëteit) met bediening en schone sanitair.
Lydia
Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening en spontaan met diverse mensen ”gekletst” en heel speciaal niemand keek op zijn telefoon!

Jachtclub Veere

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

Midden in het historisch centrum van Veere ligt de haven van de Jachtclub Veere. Liggend met uw jacht in de stadshaven van Veere ziet u het stadhuis, Campveerse Toren, Grote Kerk, museum de Schotse Huizen, historische straatjes en huizen die herinneren aan de Gouden Eeuw. Maar Veere heeft meer te bieden dan haar rijke historie. Het Veerse Meer is een perfect gebied voor alle vormen van watersport. De jachthaven van Veere is een zeer geschikte uitvalsbasis voor vaartochten in Zeeland en daarbuiten. Wanneer u in de haven ligt, kunt u ook makkelijk uitstapjes maken naar andere steden of dorpen.

In het clubhuis vind u de gezellige sociëteit van de Jachtclub Veere met bar en restaurant.

De jachthaven van de Jachtclub Veere is gelegen in de oude stadshaven van Veere en beschikt over 150 vaste ligplaatsen en ca. 50 ligplaatsen voor passanten. Alle ligplaatsen beschikken over elektra-aansluitingen, WiFi internet, water en er zijn mooie toilet- en douchevoorzieningen in het pas gerenoveerde en uitgebreide sanitair-gebouw. U kunt gebruik maken van de wasmachine en -droger en er zijn bij de haven mogelijkheden voor het afvoeren van olie, het wegpompen van bilge-water, het leegpompen van vuilwatertanks en het legen van chemische toiletten. De haven beschikt over een AED (Automatische Externe Defibrillator). Voor kleinere open boten zijn er ca. 40 ligplaatsen op het droge.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt