Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Familiehaven Oostwatering

Familiehaven Oostwatering

Direct aan het Veerse Meer ligt de sfeervolle familie haven Oostwatering. Als u de haven in vaart, is rustig achter in de haven het gezellige clubhuis gelegen van de vereniging. Met een ruim opgezet speelveld met leuke speeltoestellen kunnen uw kinderen of kleinkinderen heerlijk spelen als u rustig geniet van een lekker hapje en/of koel drankje.

Direct onder aan de dijk zijn mogelijkheden om lekker te zwemmen of gebruik te maken van de waterski-steiger. Ook voor de wat oudere jeugd zijn er op het “strandje” allerlei faciliteiten om met een eigen Optimist, Splash of Laser te genieten van de waterrijke omgeving. Met vier trailerhellingen is er ook altijd snel plaats om uw bootje in of uit het water te halen mocht dat wenselijk zijn. De gehele haven is ingericht op een prettig verblijf met uw gezin.

Wilt een paar dagen blijven bij de Arne en wenst u liever niet te slapen op uw boot of heeft u daar simpel weg de mogelijkheid niet voor? Geen probleem! De haven van watersportvereniging Arne heeft een gezellige camping waar leden en/of passanten hun tent, caravan of camper kunnen opstellen.

Vanaf haven Oostwatering kunt u lopend over de dijk, tussen de grazende koeien, de historische stadswallen en het vissersplaatsje Veere bereiken wat hier al zeker sinds 1346 ligt. Neem hier een duik in de vaderlandse maritieme historie. Wist u dat hier de Nederlandse Marine is opgericht? Verder kunt u heerlijk wandelen met uw gezin over de mooie, recentelijke opgeknapte vesten- en krekenroute met diverse trekvlotten en touwbruggen. Een avontuur voor het hele gezin.

Dus kom heerlijk genieten van Zeeland en zet uw koers naar de verenigingshaven van WV Arne.

Haven Oostwatering is te bereiken vanaf de Westerschelde via het kanaal door Walcheren/Veerse Meer of vanaf de Oosterschelde/Veerse Meer

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt