Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Delta Marina Kortgene

4 van 5 (3 beoordelingen)

Delta Marina Kortgene

4 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Delta Marina is een jachthaven in het Zeeuwse Kortgene, gelegen in de gemeente Noord-Beveland.

De jachthaven is gelegen aan het Veerse meer en is daarmee goed bereikbaar vanuit de diverse locaties in Zeeland. De jachthaven beschikt over diverse faciliteiten en er zijn tevens jachtservice en winterstalling mogelijkheden aanwezig op het terrein. Voorts is er een jachtmakelaardij en zijn er diverse activiteiten en voorzieningen in Kortgene die vanuit de jachthaven gemakkelijk te bereiken zijn.

Het Veerse Meer is een kunstmatig brakwatermeer dat is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Het water is bekend als zeer helder en de watersportmogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Uw ervaringen over Jachthaven Delta Marina in Kortgene delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt