Haven Kloosternol 1

4322AK Scharendijke

011-179-3010

100

ligplaats

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf de Grevelingen

Aan de zuidwestelijke kant van het Grevelingenmeer vindt u de botenstalling van Jachtwerf de Grevelingen. Met een moderne haven en uitgebreide dienstverlening, kunt u hier voor vrijwel alle zaken ten aanzien van uw boot terecht.

U vindt de jachtwerf aan Haven Kloosternol een kleine baai aan het meer. Hiervandaan heeft u direct toegang tot het Grevelingemeer. Naast stallingmogelijkheden kunt u ook bij het bedrijf terecht voor onder andere reparatie- en verbouwingswerkzaamheden, inbouw van boegschroeven, osmosebehandeling en inbouw van navigatieapparatuur.

De winterstalling is beschikbaar van 1 november tot 1 mei. Daarnaast is er mogelijkheid om uw boot buiten op het terrein of overdekt in de loods te stallen. Om schade aan uw boot te voorkomen Voor boten van minder dan 10 meter lang is het helaas niet mogelijk om met staande mast gestald te worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Grevelingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt