Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf de Grevelingen

Jachtwerf de Grevelingen

Aan de zuidwestelijke kant van het Grevelingenmeer vindt u de botenstalling van Jachtwerf de Grevelingen. Met een moderne haven en uitgebreide dienstverlening, kunt u hier voor vrijwel alle zaken ten aanzien van uw boot terecht.

U vindt de jachtwerf aan Haven Kloosternol een kleine baai aan het meer. Hiervandaan heeft u direct toegang tot het Grevelingemeer. Naast stallingmogelijkheden kunt u ook bij het bedrijf terecht voor onder andere reparatie- en verbouwingswerkzaamheden, inbouw van boegschroeven, osmosebehandeling en inbouw van navigatieapparatuur.

De winterstalling is beschikbaar van 1 november tot 1 mei. Daarnaast is er mogelijkheid om uw boot buiten op het terrein of overdekt in de loods te stallen. Om schade aan uw boot te voorkomen Voor boten van minder dan 10 meter lang is het helaas niet mogelijk om met staande mast gestald te worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Grevelingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt