Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven W.S.V Eemland

Haven W.S.V Eemland

WSV Eemland is gelegen aan de prachtige rivier de Eem in de gemeente Baarn.
Het gezellige centrum van Baarn ligt op 5 minuten fietsen van de haven.

Voor passanten is het mogelijk het gehele jaar bij WSV Eemland aan te meren.Voor winter passanten zijn er alleen plaatsen in het water beschikbaar.


Alle ligplaatsen zijn voorzien van walspanning en drinkwater. Voor de ligplaatsen rekenen wij een dag-, week-, of maandtarief.


De jachthaven is voorzien van alle faciliteiten.
Zo zijn er bijzonder nette douche en toilet (begin 2012 geheel vernieuwd) ruimten.
Welke 24 uur per dag beschikbaar zijn.


Bent u van plan om voor een langere tijd in onze haven te verblijven en wilt u uw auto op halen, dan is dit geen enkel probleem.
WSV Eemland beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt