Scheendijk 25

3621VC Breukelen

120

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Kindervoor zieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooie haven met goede voorzieningen en een gezellige/familiare sfeer. Erg leuk om te liggen

Jachthaven Olaf van Heusden

4.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Olaf van Heusden is gelegen in Breukelen, aan de Loosdrechtse Plassen. De goede voorzieningen, dienstverlening en fraaie natuurrijke omgeving, geven deze rustige haven haar allure.

U vindt de haven op de grens van Noord-Holland en Utrecht, aan de zuidwestzijde van de Loosdrechtse Plassen. De haven is goed per auto bereikbaar vanaf de A2. Vanuit de jachthaven bent u bent u binnen 10 minuten op de Vecht.

De haven bestaat uit een smalle groenstrook met aan weerszijden ligplaatsen. De meeste ligplaatsen zijn seizoensplekken, maar er zijn vaak passantenplaatsen beschikbaar. De 120 ligplaatsen variëren in afmeting. Er zijn ligplaatsen met een vingersteiger en plaatsen tegen de wal. Tot de voorzieningen behoren onder meer: water en elektra aan de steigers, douche- en toiletgebouw, parkeerplaatsen op eigen terrein winterstalling en camerabewaking.

Uw ervaringen over Jachthaven Olaf van Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt