Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Olaf van Heusden

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Olaf van Heusden

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Olaf van Heusden is gelegen in Breukelen, aan de Loosdrechtse Plassen. De goede voorzieningen, dienstverlening en fraaie natuurrijke omgeving, geven deze rustige haven haar allure.

U vindt de haven op de grens van Noord-Holland en Utrecht, aan de zuidwestzijde van de Loosdrechtse Plassen. De haven is goed per auto bereikbaar vanaf de A2. Vanuit de jachthaven bent u bent u binnen 10 minuten op de Vecht.

De haven bestaat uit een smalle groenstrook met aan weerszijden ligplaatsen. De meeste ligplaatsen zijn seizoensplekken, maar er zijn vaak passantenplaatsen beschikbaar. De 120 ligplaatsen variëren in afmeting. Er zijn ligplaatsen met een vingersteiger en plaatsen tegen de wal. Tot de voorzieningen behoren onder meer: water en elektra aan de steigers, douche- en toiletgebouw, parkeerplaatsen op eigen terrein winterstalling en camerabewaking.

Uw ervaringen over Jachthaven Olaf van Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt