Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Manten

Jachthaven Manten

Jachthaven Manten biedt zowel zomer- als winterstalling van 5 tot 12 meter.

De haven stalt de boten in de loods, buiten op de wal, in het water en/of overdekt in het water.
In de winter, wanneer de meeste boten niet meer in het water liggen, zorgt de haven er met het zetten van beschoeiingen en het vervangen van steigers voor dat u in het voorjaar weer optimaal van het nieuwe watersportseizoen kunt genieten.

Met de kranen van 2, 4 en 6 ton kan de haven uw boot vakkundig uit het water hijsen en op de gewenste plek zetten.

Tevens kan de haven met de mastenkraan uw mast strijken en/of opzetten en het is mogelijk uw mast te stallen in de nieuwe mastenloods.

Bij Jachthaven Manten kunt u ook terecht voor al uw poets-, schilder- en reparatieklussen.
Ook motoronderhoud valt binnen de mogelijkheden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt