Scheendijk 23

3621VC Breukelen

+31-85-500-8263

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Evenaar Yachting in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Evenaar Yachting

U vindt de jachthaven van Evenaar Yachting B.V in Breukelen, aan de Loosdrechtse Plassen. De haven biedt onder meer ruimte aan passanten, ligplaatsen verhuur, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, winterstalling in het water en zomerstalling op de wal.

De haven is goed bereikbaar vanaf het water en met de auto. Uw boot ligt in rustig water nabij de Loosdrechtse Plassen. De rivier de Vecht ligt op slechts 10 minuten varen. Vaargebieden als de Blijkepolderplas, Spiegelplas, Vinkeveense Plassen en de Vecht in hooguit 60 minuten.

Ligplaatsen zijn beschikbaar voor boten van maximaal 7,5 x 3 meter. Deze zijn gelegen aan een lange zijsteiger met stroom en water. Het terrein is afgesloten met een slagboom. Supermarkten en horeca vindt u in Breukelen, zo'n 2,5 km ten westen van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Evenaar Yachting B.V delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt