Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Evenaar Yachting

Jachthaven De Evenaar Yachting

U vindt de jachthaven van Evenaar Yachting B.V in Breukelen, aan de Loosdrechtse Plassen. De haven biedt onder meer ruimte aan passanten, ligplaatsen verhuur, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, winterstalling in het water en zomerstalling op de wal.

De haven is goed bereikbaar vanaf het water en met de auto. Uw boot ligt in rustig water nabij de Loosdrechtse Plassen. De rivier de Vecht ligt op slechts 10 minuten varen. Vaargebieden als de Blijkepolderplas, Spiegelplas, Vinkeveense Plassen en de Vecht in hooguit 60 minuten.

Ligplaatsen zijn beschikbaar voor boten van maximaal 7,5 x 3 meter. Deze zijn gelegen aan een lange zijsteiger met stroom en water. Het terrein is afgesloten met een slagboom. Supermarkten en horeca vindt u in Breukelen, zo'n 2,5 km ten westen van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Evenaar Yachting B.V delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt