Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Ligplaatsen aanmelden

Jachthaven.nl - ligplaatsen verhuren

Gratis uw ligplaats verhuren

Bij Jachthaven.nl kunt u als bedrijf of particulier gratis uw ligplaatsen voor boten registreren en verhuren. Heeft u een ongebruikte aanlegplek voor boten? Een mooie steiger bij uw vakantiehuis of elders ligplaatsen beschikbaar? Verhuur deze gratis via Jachthaven.nl! Laat watersporters weten welke faciliteiten u aanbiedt, wat er te doen is in de buurt, welk type boten uw ligplaatsen kunnen bereiken en wat de kosten zijn voor een passanten of vast verblijf.

Vaste ligplaatsen en bootstalling te huur aanbieden

Via Jachthaven.nl kunt u ligplaatsen verhuren aan watersporters die op zoek zijn naar een vaste aanlegplek of ligplaats voor hun boot of sloep. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om bootstalling, zowel overdekt als op de kant aan watersporters in Nederland aan te bieden middels het plaatsen van offerte aanvraagformulieren. Tevens kunt u aangeven dat een ligplaats eventueel te koop is.

Profielpagina en reserveringssysteem

Nadat u zich heeft geregistreerd, krijgt u toegang tot uw persoonlijke reserveringssysteem. Wanneer u hier inlogt kunt u uw ligplaats details - zoals prijzen en afmetingen - invoeren en aanpassen. Ook kunt u teksten, aanvaarinformatie en foto's toevoegen, de locatie van de ligplaatsen weergeven en de beschikbare faciliteiten. Watersporters kunnen vervolgens de ligplaats reserveren, betalen en er overnachten met hun boot of gratis een offerte aanvragen.

Maandelijks bedrag op uw rekening!

Maandelijks ontvangt u de inkomsten uit de verhuur van uw ligplaatsen aan passanten op uw rekening. Hiervoor wordt u niets extra's in rekening gebracht. Zo verdient u mooi iets extra's aan uw gastvrijheid door uw ligplaats beschikbaar te stellen aan andere watersporters. Wanneer wij met succes een aanvraag voor uw vaste ligplaats of bootstalling realiseren vragen wij 10% bemiddelingskosten.