Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. de Brug

Jachthaven W.S.V. de Brug

Een mooie rustige jachthaven net buiten het centrum van Almelo. De haven bestaat uit 49 boxen met een verdeling van vaste, zomer en winter ligplaatsen.

De vereniging wordt gerund door haar leden, hierdoor ontstaat een gezellige huiselijke sfeer. Vele handen maken immers licht werk! De haven ligt op een steenworp afstand van het centrum van Almelo, deze is met het openbaar vervoer bereikbaar. Hier treft u de nodige horecagelegenheden en winkels aan.Op loopafstand bevinden zich tankstations en is er de mogelijkheid om op werkdagen gasflessen te ruilen, te laten vullen of te kopen.

Jachthaven WSV de Brug ligt op 2 kilometer afstand van het centrum van de stad Almelo, op de splitsing Overijsselskanaal, Twentekanaal en Kanaal Almelo de Haandrik en ligt op een mooie plek langs de rietkraag.

Het centrum van Almelo, waar u talloze horeca gelegenheden en winkels aantraft, is per fiets of openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt