Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Havelock

2 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Havelock

2 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Havelock is gelegen in het Overijsselse plaatsje Ossenzijl. In de kop van Noordwest-Overijssel, aan de Ossenzijlersloot vindt u deze kleine maar fijne haven. Hiervandaan kunt u goed de doorgaande wateren tussen Overijssel en Friesland doorkruisen.

Vanuit de haven bent u in ca. twee uur varen op het Tjeukemeer of in Giethoorn. Aan de waterkant van de haven is een brede grasstrook waar u heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de mooie omgeving.

In de haven zijn 12 overdekte ligplaatsen in boxen beschikbaar. Deze hebben een afmeting van 12 x 4 meter. Buiten zijn er 25 ligplaatsen. Passanten zijn ook van harte welkom in de haven. U vindt er voorzieningen als watertappunten en elektriciteit langs de steigers. Er zijn sanitaire voorzieningen en ook een vuilwaterafzuigpomp. Eetgelegenheden bevinden zich in Ossenzijl op zo'n 1 km van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven Havelock delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt