Vaste Belterweg 6

8066PT Belt schutsloot

038-791-0019

20

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Haven meester
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Wanepe

Jachthaven De Wanepe ligt aan het meertje de Kleine Belterwijde, ten midden een weelderig groene omgeving. Een netwerk van vaarwateren en meertjes sieren deze plek in het westen van Overijssel, waardoor het voor recreanten en watersporters volop genieten is.

Naast de haven vindt u een camping met plekken die door middel van berkenhagen gescheiden zijn. Het waterdorp Belt Schutsloot, waar de haven gelegen is, is een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld naar het Nationaal park Weerribben de Wieden te varen.

In de haven zijn alleen vaste ligplaatsen beschikbaar. Qua faciliteiten zijn er watertappunten en hobbystroom aanwezig. De maximale diepgang is 1,20 meter, de maximale bootlengte is 12 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven De Wanepe delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt