Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Wanepe

Jachthaven de Wanepe

Jachthaven De Wanepe ligt aan het meertje de Kleine Belterwijde, ten midden een weelderig groene omgeving. Een netwerk van vaarwateren en meertjes sieren deze plek in het westen van Overijssel, waardoor het voor recreanten en watersporters volop genieten is.

Naast de haven vindt u een camping met plekken die door middel van berkenhagen gescheiden zijn. Het waterdorp Belt Schutsloot, waar de haven gelegen is, is een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld naar het Nationaal park Weerribben de Wieden te varen.

In de haven zijn alleen vaste ligplaatsen beschikbaar. Qua faciliteiten zijn er watertappunten en hobbystroom aanwezig. De maximale diepgang is 1,20 meter, de maximale bootlengte is 12 meter.

Uw ervaringen over Jachthaven De Wanepe delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt