Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Contessa Marina

4 van 5 (1 beoordelingen)

Contessa Marina

4 van 5 (1 beoordelingen)

Centraal gelegen tussen Friesland en Overijssel, op de rand van de Weerribben en de Kalenbergergracht, is het nautisch centrum van Vri-Jon DSA Yachts met de ruim opgezette jachthaven Contessa Marina de ideale uitvalsbasis.

De jachthaven is goed bereikbaar met auto en/of het openbaar vervoer. Contessa Marina is de perfectie locatie voor kort en langer verblijf aan boord van uw schip.

Omgeven door groen, biedt Contessa Marina alles wat u van een luxe jachthaven kunt verwachten. In het centrale havengebouw kan men terecht voor uitgebreide sanitaire voorzieningen, met wasmachine en wasdroger. Daarnaast biedt het havengebouw ruimte aan horeca met beschut terras.

De haven beschikt over 40 ruime ligplaatsen, met aansluiting voor walstroom en CAI (radio en televisie). Waterinname kan op vaste plaatsen. Op het gehele terrein is draadloos internet beschikbaar.

Direct naast de jachthaven is de overdekte haven gesitueerd, met maar liefst 48 ligplaatsen, ideaal om uw schip af te meren, beschermd tegen weer en wind. Het summum van luxe is te vinden in de 15 schiphuizen met eigen garage.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt