Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Camping en Jachthaven Nijenhuis

Camping en Jachthaven Nijenhuis

Camping en Jachthaven Nijenhuis is gelegen in het Overijsselse plaatsje Wanneperveen. Naast ligplaatsen en accommodaties biedt het bedrijf ook diverse huurboten aan.

Vanuit de jachthaven kunt u direct de Belterwijde op varen. De Beukelaarwijde, het Zwarte Meer, of verder naar het Ketelmeer of IJsselmeer behoren eveneens tot de opties.

In de jachthaven vindt u ca. 20 ligplaatsen. Deze zijn uitsluitend bedoeld als vaste jaarplaatsen. Deze zijn voorzien van water, elektra, douche en toilet. De maximale diepgang in de haven is 1 meter. Op loofafstand van de haven vindt u enkele horecagelegenheden. Er is geen supermarkt in de buurt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Camping en Jachthaven Nijenhuis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt