Kettingbrugweg 60

7552CW Hengelo

+31-85-500-8593

Inchecken: voor 11:58

Uitchecken: voor 11:58

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Camping de Zwaaikom in Hengelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Camping de Zwaaikom

Tussen Hengelo en Enschede vindt u aan het Twentekanaal de jachthaven van Camping de Zwaaikom. Naast ligplaatsen biedt de camping ook uiteenlopende accommodaties aan.

U vindt de camping en de ligplaatsen aan de Zwaaikom, een kleine baai in het kanaal. Naast Enschede en Hengelo kunt u onder meer naar Goor en Lochem varen. De camping is goed bereikbaar met de auto. Het terrein is afgesloten met een slagboom.

Er zijn zo'n 10 passantenplaatsen aanwezig op het terrein. Naast goed sanitair en elektriciteit is er een wasserette, chemisch toilet, kinderspeelplaats, kantine, terras en zwembad aanwezig. Voor overnachtingen zijn er diverse slaapaccommodaties beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Camping de Zwaaikom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt