Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Camping de Zwaaikom

Jachthaven Camping de Zwaaikom

Tussen Hengelo en Enschede vindt u aan het Twentekanaal de jachthaven van Camping de Zwaaikom. Naast ligplaatsen biedt de camping ook uiteenlopende accommodaties aan.

U vindt de camping en de ligplaatsen aan de Zwaaikom, een kleine baai in het kanaal. Naast Enschede en Hengelo kunt u onder meer naar Goor en Lochem varen. De camping is goed bereikbaar met de auto. Het terrein is afgesloten met een slagboom.

Er zijn zo'n 10 passantenplaatsen aanwezig op het terrein. Naast goed sanitair en elektriciteit is er een wasserette, chemisch toilet, kinderspeelplaats, kantine, terras en zwembad aanwezig. Voor overnachtingen zijn er diverse slaapaccommodaties beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Camping de Zwaaikom delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt