Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Almelosche W.V.

Jachthaven Almelosche W.V.

AWV is een rustige haven gelegen aan het Twentekanaal op een doorgangsroute van IJssel-Eefde-Goor-Almelo-Coevorden-Meppel-Hoogeveen. De haven is opgericht in 1938 en is aangesloten bij het watersportverbond. Het is een haven, die u veel te bieden heeft:

Albert Lenten is de vriendelijke havenmeester die u te allen tijde wilt helpen. De haven beschikt over een gezellige kantine met een mooi terras, waar de sfeer altijd optimaal is. Hier kunt u zowel drankjes als kleine snacks nuttigen tegen hele aangename prijzen. Tevens beschikt de haven over mooie passantenplaatsen, de meesten met een stukje gras om lekker te recreëren.

Wilt u een dag niet varen? Er zijn fietsen te huur bij de havenmeester.

Door de inzet van vele vrijwilligers is het hele havencomplex in een top conditie.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt