Buitenhaven 2

7604PK Almelo

+31-85-500-8287

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Tankstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Almelosche W.V. in Almelo delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rens van de Calypso
Wij werden hier zeer gastvrij ontvangen. Het is een mooie schone haven met alleen maar vriendelijke mensen . De koffie is er heerlijk en het eten smaakt er verrukkelijk. Een pluim voor de kok hoor en voor de mevrouw in de kantine. Groetjes Jeanne en Peter

Jachthaven Almelosche W.V.

AWV is een rustige haven gelegen aan het Twentekanaal op een doorgangsroute van IJssel-Eefde-Goor-Almelo-Coevorden-Meppel-Hoogeveen. De haven is opgericht in 1938 en is aangesloten bij het watersportverbond. Het is een haven, die u veel te bieden heeft:

Albert Lenten is de vriendelijke havenmeester die u te allen tijde wilt helpen. De haven beschikt over een gezellige kantine met een mooi terras, waar de sfeer altijd optimaal is. Hier kunt u zowel drankjes als kleine snacks nuttigen tegen hele aangename prijzen. Tevens beschikt de haven over mooie passantenplaatsen, de meesten met een stukje gras om lekker te recreëren.

Wilt u een dag niet varen? Er zijn fietsen te huur bij de havenmeester.

Door de inzet van vele vrijwilligers is het hele havencomplex in een top conditie.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt