Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Veronica Schip Amsterdam

Veronica Schip Amsterdam

Het roemruchte Veronicazendschip is afgemeerd aan de NDSM pier in Amsterdam, tegenover de IJ kantine, naast het Botel. Een super locatie voor feesten, voor debat en cultuur. Op 8 december 2013 is het schip officieel geopend door burgemeester Eberhard van der Laan.

Het Veronicaschip is de uitvalsbasis voor radio- en tv-makers, maar er is ook ruimte voor muziek, theater, debat, kunst, zang en dans. Dus kom gerust een nachtje langszij, maar houdt rekening met wat deining!

Het schip is ruim en licht van binnen. Door het vele hout ontstaat er een warme sfeer in het schip. En de kleurrijke tentoonstellingen van aanstormende kunstzinnige talenten geven kleur en voegen een extra dimensie toe aan het schip. Er is een bar en een prachtige rode dansvloer. In het schip zijn er 2 podia, waar diverse optredens kunnen plaatsvinden.

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (4)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
12 5 4 € 35.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 4 € 30.00 gratis gratis gratis Boek nu
13 5 4 € 40.00 gratis gratis gratis Boek nu
10 4 4 € 25.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt