Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Pampus

Jachtwerf Pampus

De haven van Jachtwerf Pampus in Amsterdam ligt bij de Diemerzeedijk aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Deze rustige haven biedt ligplaatsen en uitgebreide stallingsmogelijkheden.

U vindt de haven tussen de A10 en de Nesciobrug, iets ten westen van het Diemerpark. Vanuit de haven bent u slechts 15 minuten varen verwijderd van Amsterdam centrum en 5 minuten van de Oranjesluizen. Het biedt een goede uitvalsbasis voor het

Binnen Ij en Buiten Ij waar u eenvoudig verder kunt varen naar bijvoorbeeld het Noordzeekanaal en het Markermeer.
De jachtwerf biedt de mogelijkheid tot zowel zomer- (april t/m september) als winterstalling. Het hijsen en schoonspuiten van uw boot behoort ook tot de dienstverlening van Jachtwerf Pampus. U heeft in de haven mogelijkheid om water te tanken en stroom te gebruiken (tegen betaling).

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Pampus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt