Buitenkerkerweg 7

1095KL Amsterdam

+31-85-500-8624

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Wastafels
Uw ervaringen over Jachtwerf Pampus in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Pampus

De haven van Jachtwerf Pampus in Amsterdam ligt bij de Diemerzeedijk aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Deze rustige haven biedt ligplaatsen en uitgebreide stallingsmogelijkheden.

U vindt de haven tussen de A10 en de Nesciobrug, iets ten westen van het Diemerpark. Vanuit de haven bent u slechts 15 minuten varen verwijderd van Amsterdam centrum en 5 minuten van de Oranjesluizen. Het biedt een goede uitvalsbasis voor het

Binnen Ij en Buiten Ij waar u eenvoudig verder kunt varen naar bijvoorbeeld het Noordzeekanaal en het Markermeer.
De jachtwerf biedt de mogelijkheid tot zowel zomer- (april t/m september) als winterstalling. Het hijsen en schoonspuiten van uw boot behoort ook tot de dienstverlening van Jachtwerf Pampus. U heeft in de haven mogelijkheid om water te tanken en stroom te gebruiken (tegen betaling).

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Pampus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt