Sluispolderweg 51

1505HJ Zaandam

+31-85-500-8782

Inchecken: voor 16:35

Uitchecken: voor 16:35

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WV Bruynzeel in Zaandam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WV Bruynzeel

De jachthaven van WV Bruynzeel bevindt zich aan het Noordzeekanaal, op de grens met Amsterdam. In deze verenigingshaven bent u als passant welkom. Door de brakheid van het water in de haven tevens een uitstekende plek voor winterstalling.

Vanuit de haven kunt u varen naar zowel zoete als zoute wateren. In het oosten vindt u het Ij en Amsterdam, in het westen het Noordzeekanaal en Ijmuiden. De haven is een kwartier lopen van het busknooppunt “De Vlinder” met verbinding naar Amsterdam en Zaandam.

In de haven zijn 50 boxen met een lengte van 10-13 meter beschikbaar. Aan de kopsteigers vindt u vaak vrije plaatsen waar u een prachtig uitzicht heeft over het kanaal. Elektra, water en wifi vindt u aan de steigers. Eenvoudig sanitair en een wasmachine zijn ook in de haven aanwezig. In het ark-vormige clubgebouw wordt om 10:00 uur een gezamenlijk bakje koffie gedronken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WV Bruynzeel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt