Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WV Bruynzeel

Jachthaven WV Bruynzeel

De jachthaven van WV Bruynzeel bevindt zich aan het Noordzeekanaal, op de grens met Amsterdam. In deze verenigingshaven bent u als passant welkom. Door de brakheid van het water in de haven tevens een uitstekende plek voor winterstalling.

Vanuit de haven kunt u varen naar zowel zoete als zoute wateren. In het oosten vindt u het Ij en Amsterdam, in het westen het Noordzeekanaal en Ijmuiden. De haven is een kwartier lopen van het busknooppunt “De Vlinder” met verbinding naar Amsterdam en Zaandam.

In de haven zijn 50 boxen met een lengte van 10-13 meter beschikbaar. Aan de kopsteigers vindt u vaak vrije plaatsen waar u een prachtig uitzicht heeft over het kanaal. Elektra, water en wifi vindt u aan de steigers. Eenvoudig sanitair en een wasmachine zijn ook in de haven aanwezig. In het ark-vormige clubgebouw wordt om 10:00 uur een gezamenlijk bakje koffie gedronken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WV Bruynzeel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt