Bassingracht 190

1781BG Den helder

20

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Onrust

De jachthaven van Watersportvereniging Onrust vindt u aan de Westoever, in het zuidoosten van Den Helder. Vanuit de haven vaart u in mum van tijd naar het Ijsselmeer of de Waddenzee.

Wanneer u vanaf de Waddenzee komt vaart u de Nieuwe Haven van Den Helder binnen. Vervolgens gaat u het Nieuwe Diep af naar de sluis van Het Nieuwe Werk. Wanneer u de sluis passeert bent u in het Noordhollands Kanaal. Hier keert u noordwestwaarts naar de Burgemeester Visserbrug. Wanneer u deze passeert vindt u direct aan stuurboord de jachthaven van W.S.V. Onrust, herkenbaar aan het ronde clubhuis.

Passanten zijn van harte welkom in deze knusse haven. Zij kunnen aanleggen aan de langsteiger in het Helders Kanaal. U beschikt in de haven over elektra, sanitaire voorzieningen en wifi. Het centrum van Den Helder ligt op zo'n 1,5 km van de haven. Op loopafstand van zo'n 10 min. bevindt zich een VOMAR supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Onrust delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt