Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Onrust

Jachthaven W.S.V. Onrust

De jachthaven van Watersportvereniging Onrust vindt u aan de Westoever, in het zuidoosten van Den Helder. Vanuit de haven vaart u in mum van tijd naar het Ijsselmeer of de Waddenzee.

Wanneer u vanaf de Waddenzee komt vaart u de Nieuwe Haven van Den Helder binnen. Vervolgens gaat u het Nieuwe Diep af naar de sluis van Het Nieuwe Werk. Wanneer u de sluis passeert bent u in het Noordhollands Kanaal. Hier keert u noordwestwaarts naar de Burgemeester Visserbrug. Wanneer u deze passeert vindt u direct aan stuurboord de jachthaven van W.S.V. Onrust, herkenbaar aan het ronde clubhuis.

Passanten zijn van harte welkom in deze knusse haven. Zij kunnen aanleggen aan de langsteiger in het Helders Kanaal. U beschikt in de haven over elektra, sanitaire voorzieningen en wifi. Het centrum van Den Helder ligt op zo'n 1,5 km van de haven. Op loopafstand van zo'n 10 min. bevindt zich een VOMAR supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Onrust delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt