Hargervaart 14

1871PL Groet

125

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Hargervaart

In het Noord-Hollandse dorpje Groet vindt u de 1600 meter lange passantenhaven Hargervaart. Deze rustige jachthaven wordt beheerd door de watersportvereniging en bevindt zich tussen bos, zee en strand.

De haven is te bereiken via de Hondsbosschevaart en de Hargervaart. Deze zijn te bevaren vanuit het Noordhollands kanaal, vlakbij de Zijpersluis. Volg daarbij de verwijsbordjes op de brug. In deze linthaven zijn om de 6 meter palen geplaatst waar u op iedere vrije plaats mag afmeren. Eveneens zijn er 5 aanlegplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

De jachthaven beschikt over sanitaire voorzieningen, wasmachines en afvalcontainers. De jeu de boule-baan op het goed onderhouden grasveld mag u gratis gebruiken. Aan het eind van de vaart vind u een restaurants en een snackbar. In het dorp Groet kunt u boodschappen doen en fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hargervaart delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt