Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Hargervaart

Jachthaven WSV Hargervaart

In het Noord-Hollandse dorpje Groet vindt u de 1600 meter lange passantenhaven Hargervaart. Deze rustige jachthaven wordt beheerd door de watersportvereniging en bevindt zich tussen bos, zee en strand.

De haven is te bereiken via de Hondsbosschevaart en de Hargervaart. Deze zijn te bevaren vanuit het Noordhollands kanaal, vlakbij de Zijpersluis. Volg daarbij de verwijsbordjes op de brug. In deze linthaven zijn om de 6 meter palen geplaatst waar u op iedere vrije plaats mag afmeren. Eveneens zijn er 5 aanlegplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

De jachthaven beschikt over sanitaire voorzieningen, wasmachines en afvalcontainers. De jeu de boule-baan op het goed onderhouden grasveld mag u gratis gebruiken. Aan het eind van de vaart vind u een restaurants en een snackbar. In het dorp Groet kunt u boodschappen doen en fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Hargervaart delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt