Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Sloterplas Amsterdam

Jachthaven W.V. Sloterplas Amsterdam

Watersport Vereniging Sloterplas De Watersport Vereniging Sloterplas (WVS) is opgericht op 6 juni 1969 door 20 initiatiefnemers. Sinds 1971 zijn er gemiddeld 200 leden.
De vereniging, gevestigd in het stadsdeel Slotervaart Overtoomse Veld, is lid van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond KNWV, en voldoet aan de richtlijnen van het KNWV, waaronder het Milieubeleid, alsmede aan alle gemeentelijke eisen.

Locatie en omgeving
De Sloterplas is een uniek watersportgebied, twee kilometer lang en 500 meter breed, gelegen in het Sloterpark. Het totale recreatiegebied beslaat een oppervlakte van maar liefst 112 ha. Behalve de watersportvereniging bevinden zich aan de rand van
de plas een Kanovereniging, een Hengelsportvereniging, een Zeilcentrum, een tweedejachthaven, twee Scouting Clubs, een
horecavoorziening, het cultureel centrum De Meervaart en het vierde grote winkelcentrum van Amsterdam, winkelcentrum Osdorp.
Het beleid van de omliggende stadsdeelraden is erop gericht om het natuurlijke karakter van het park in stand te houden en de ecologische waarde te vergroten. WVS is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar als met eigen vervoer Er zijn voldoende
parkeerfaciliteiten aanwezig.

De accommodatie
In het havencomplex zijn 140 ligplaatsen beschikbaar voor zowel zeil- als motorboten, verdeeld over meerdere steigers, met elektra- en watervoorziening. Winterstalling is mogelijk op het eigen terrein. Het verenigingsgebouw, indertijd door de leden zelf gebouwd, biedt alle faciliteiten die een
watersportvereniging nodig heeft.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt