Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. Nieuwe Meer

Jachthaven W.V. Nieuwe Meer

De haven van Watersportvereniging Nieuwe Meer beschikt over vele faciliteiten. Naast de 50 boten op de wal vinden ruim 200 boten er een ligplaats. Zowel zeilboten, motorboten als ook sloepen zijn welkom. Bewaakte winterstalling behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Alle steigers zijn voorzien van Wifi, wateraansluitingen en een individuele elektriciteitsaansluiting met een verbruiksmeter. In 2011 is begonnen met renovatie en vervanging van bestaande steigers. Ook in de komende jaren zullen de steigers waar nodig worden gerepareerd of vervangen.

Uiteraard zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden. Op de Kolendam treft u een eigen vuilwaterpompinstallatie aan zodat u ook bij de haven van de Nieuwe Meer uw vuilwatertank kunt laten legen. Eveneens is er een zeilenloods om uw zeilen te laten drogen.
Ook in veiligheid op de haven is door de vereniging geïnvesteerd. In de hal van het clubgebouw is een AED aanwezig en een grote groep NM leden wordt jaarlijks geschoold en zijn in het bezit van een reanimatiediploma. Deze leden zijn herkenbaar aan de AED stickers die op de elektra aansluiting voor het ligplaats is aangebracht. Daarnaast zijn voldoende reddingsboeien en brandblussers aanwezig en zijn op alle steigers voldoende trappen aangebracht om bij een onvrijwillige tewaterlating weer veilig op het droge te kunnen klimmen.

arend op de Westeinder Plas is de gemeente Aalsmeer herkenbaar vanwege de markante watertoren die al vanaf Leimuiden zichtbaar is en als een baken langs de plas is geplaatst. Daarnaast verwierf Aalsmeer grote bekendheid vanwege de bloemkwekerijen, de bloemenveiling en de studio’s.

Als u er met de fiets op uit trekt dan heeft de omgeving van Aalsmeer ook het nodige te bieden. Het Groene Hart ligt onder handbereik maar ook zaken als de forten van de Stelling van Amsterdam dat als verdedigingslinie dienst heeft gedaan, zijn de moeite van het bezoeken waard.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt