Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven W.V. De Kreupel

Haven W.V. De Kreupel

WSV De Kreupel bestaat sinds 1973 en is een actieve watersportvereniging met momenteel bijna 300 leden. De thuishaven is de Buurtjeshaven in Andijk aan het IJsselmeer, waarin ongeveer 160 leden een ligplaats hebben. De haven en het mooie havengebouw De Uitkijk zijn eigendom van de vereniging. Het is een pure vrijwilligers vereniging waarin vrijwel alle voorkomende werkzaamheden alsmede het havenmeesterschap door de leden op vrijwilligersbasis ingevuld worden.

In de Algemene Ledenvergadering bepalen de leden zelf mede over de toekomst van de vereniging en het reilen en zeilen van de havenaccommodatie. Als goed georganiseerde vereniging hebben heeft de vereniging: statuten, havenreglement en huishoudelijk reglement.

Uw ervaringen over Jachthaven WV De Kreupel in Andijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt