Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven W.S.V. De Ouwe Helling

Haven W.S.V. De Ouwe Helling

W.S.V. de Ouwe Helling is een vriendelijke jachthaven in Amsterdam Noord. In het water van de brede Christesloot, die stroomt alsof het een riviertje is, liggen de schepen afgemeerd. Aan de andere kant van de oever begint het uitgebreide, prachtige weide landschap. De vereniging houdt zich sinds 1977 bezig met de watersport, voor zowel recreanten als bootwerkers, in de ruimste zin des woord.

Of het nu gaat om het beleven, met vakantie gaan, onderhouden, renoveren van uw boot of een trailer met boot stallen, bij deze jachthaven bent u aan het juiste adres. U kunt bij tevens uw boot stallen in zomer en winter. De jachthaven heeft een goed geütiliseerde werf met een loods en een vloeistof dichte vloer om aan uw boot te kunnen werken. Al het benodigde gereedschap is in de loods aanwezig.

Ook bent u als passant natuurlijk altijd welkom. De jachthaven zorgt er altijd voor dat er een aantal boxen vrij zijn. Er is stroom, water, toiletten en douches aanwezig. De brug van het Noordhollandsch kanaal naar de Ouwe Helling heeft een doorgang van ± 2.45 meter.

Gelegen langs het Noordhollandsch Kanaal, is De Ouwe Helling de perfecte uitgangspositie voor een heerlijk dagje varen in de grachten van Amsterdam of een heerlijke rustige tocht door de prachtige polders van Noord Holland!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt