Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Oostvaarders

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven W.S.V. De Oostvaarders

5 van 5 (2 beoordelingen)

Van plan een keer een paar dagen met de boot naar en door Amsterdam te varen? Wel de geneugten van de Amsterdamse wateren beleven maar er toch ook van verzekerd willen zijn dat uw eigendom in een veilige haven ligt?

U bent van harte welkom in de haven die een goede uitvalsbasis vormt voor een heerlijke vakantie: de grachten bevinden zich min of meer ‘om de hoek’ en de Oranje sluizen slechts 20 minuten varen.

Graag laat de jachthaven passanten meegenieten van de uitstekende ligging en faciliteiten van de haven. Alle steigers zijn voorzien van water- en electriciteitsaansluiting. En zijn er moderne toilet- en douchegelegenheden aanwezig. Daarnaast kunt u gebruik maken van een wi-fi verbinding.

Echter het aantal ligplaatsen is beperkt. U wordt dan ook vriendelijk verzocht om ruimschoots van tevoren contact met de haven op te nemen om uw plaats te reserveren.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt