Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van Diemen Fun Sports

Jachthaven Van Diemen Fun Sports

De jachthaven van Van Diemen Fun Sports vindt u in Amstelveen. De kleine haven is gelegen aan De Poel, net zuiden van het Amsterdamse Bos.

De haven bevindt zich in het natuurgebied Amstelveense Poel. Deze is eenvoudig te bereiken via de Koenensluis bij het Nieuwe Meer.

Het gehele jaar worden ligplaatsen geboden voor boten tot een lengte van 6.50, een diepgang van 0.80 en doorvaarthoogte van 1.85 meter. De havenmeester maakt in oktober de romp van de boot tot de waterlijn schoon en wordt deze in eigen beheer op de plaats gelegd. In de haven bevinden zich voor zover bekend geen voorzieningen. Op loopafstand vindt u diverse horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Van Diemen Fun Sports delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt