Handweg 129

1185TW Amstelveen

020-791-0024

20

ligplaats

Faciliteiten

Restaurant
Haven meester
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Van Diemen Fun Sports

De jachthaven van Van Diemen Fun Sports vindt u in Amstelveen. De kleine haven is gelegen aan De Poel, net zuiden van het Amsterdamse Bos.

De haven bevindt zich in het natuurgebied Amstelveense Poel. Deze is eenvoudig te bereiken via de Koenensluis bij het Nieuwe Meer.

Het gehele jaar worden ligplaatsen geboden voor boten tot een lengte van 6.50, een diepgang van 0.80 en doorvaarthoogte van 1.85 meter. De havenmeester maakt in oktober de romp van de boot tot de waterlijn schoon en wordt deze in eigen beheer op de plaats gelegd. In de haven bevinden zich voor zover bekend geen voorzieningen. Op loopafstand vindt u diverse horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Van Diemen Fun Sports delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt