Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Poort van Amsterdam

3.2 van 5 (5 beoordelingen)

Marina Poort van Amsterdam

3.2 van 5 (5 beoordelingen)

Marina Resort Poort van Amsterdam in Uitdam ligt aan de Zeedijk in Uitdam, voorheen Camping en Jachthaven Uitdam (ook wel bekend als Cajuit)

Een prachtig resort met vakantiewoningen en een luxe jachthaven met 550 ligplaatsen en camping. De jachthaven is van alle gemakken voorzien en beschikt over uitgebreide faciliteiten zodat u hier heerlijk kunt vertoeven met de boot.

De jachthaven ligt aan het Markermeer, van waaruit u binnen een paar uur zeilt tot aan Almere, Amsterdam of de andere prachtige plaatsen aan de voormalige Zuiderzee.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Poort van Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt