Westerhaven 15

1671CH Medemblik

+31-85-500-8327

Inchecken: voor 10:31

Uitchecken: voor 10:31

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Stichting jachthaven Medemblik in Medemblik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stichting Jachthaven Medemblik
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.

Stichting jachthaven Medemblik

Stichting Jachthaven Medemblik, gelegen aan de Westerhaven te Medemblik heeft een unieke ligging in het oude centrum van de stad en is omringd door historische panden en gevels.

Het is een goed gesitueerde haven met directe verbinding naar het achterland waar zich goede jachtservice bedrijven bevinden.

De jachthaven ligt beschut omdat zij omringd is met hoge bomen. Hierdoor ontstaat er al heel snel een aangenaam klimaat.

De jachthaven heeft een modern ingerichte toilet met doucheaccommodatie en een kinderbadje bij zowel de heren als de vrouwenafdeling.

Op de steigers vindt u elektra- en drinkwatervoorzieningen.

Kinderen kunnen zich laten gaan op het grasveld met speeltuin of naar kinderboerderij welke door middel van een kademuur is gescheiden van de openbare weg.

In de haven kunt u gebruikmaken van ons draadloze wifi-netwerk. Vraag de havenmeester naar het wachtwoord.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt