Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Stichting jachthaven Medemblik

Stichting jachthaven Medemblik

Stichting Jachthaven Medemblik, gelegen aan de Westerhaven te Medemblik heeft een unieke ligging in het oude centrum van de stad en is omringd door historische panden en gevels.

Het is een goed gesitueerde haven met directe verbinding naar het achterland waar zich goede jachtservice bedrijven bevinden.

De jachthaven ligt beschut omdat zij omringd is met hoge bomen. Hierdoor ontstaat er al heel snel een aangenaam klimaat.

De jachthaven heeft een modern ingerichte toilet met doucheaccommodatie en een kinderbadje bij zowel de heren als de vrouwenafdeling.

Op de steigers vindt u elektra- en drinkwatervoorzieningen.

Kinderen kunnen zich laten gaan op het grasveld met speeltuin of naar kinderboerderij welke door middel van een kademuur is gescheiden van de openbare weg.

In de haven kunt u gebruikmaken van ons draadloze wifi-netwerk. Vraag de havenmeester naar het wachtwoord.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt