Papaverweg 54

1032KE Amsterdam

300

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Pop-up haven Nauticadam in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Pop-up haven Nauticadam

Speciaal voor de vaardrukte tijdens SAIL 2015 bouwt Nauticadam een tijdelijke jachthaven aan het Johan van Hasseltkanaal, aan het IJ in Amsterdam-Noord. Om iedereen van een ligplaats tijdens SAIL Amsterdam 2015 te kunnen voorzien, is er 400 meter aan ligplaatsen ter beschikking gesteld bij de bijzondere evenementenlocatie aan het water bij Undercurrent. De pop-up haven wordt naast een beveiligde haven een van de meest bijzondere eventlocaties van de stad!

Alle gasten van de pop-up haven kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van Undercurrent, zoals WiFi, sanitaire voorzieningen en een bewaakte parkeerplaats. Undercurrent is elke dag geopend en verzorgt geweldige arrangementen zodat je een onvergetelijke SAIL kunt meemaken. Entertainment, foodstands en elke avond een knallende SAIL afterparty horen hier allemaal bij.

Kosten:
15,- euro per meter.

Kortom: een koopje!

Reserveer snel via ons uw ligplaats en geniet mee van het bijzondere SAIL spektakel vanaf uw eigen boot!

Bel voor meer informatie: 070-3462283.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt