Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Pop-up haven Nauticadam

Pop-up haven Nauticadam

Speciaal voor de vaardrukte tijdens SAIL 2015 bouwt Nauticadam een tijdelijke jachthaven aan het Johan van Hasseltkanaal, aan het IJ in Amsterdam-Noord. Om iedereen van een ligplaats tijdens SAIL Amsterdam 2015 te kunnen voorzien, is er 400 meter aan ligplaatsen ter beschikking gesteld bij de bijzondere evenementenlocatie aan het water bij Undercurrent. De pop-up haven wordt naast een beveiligde haven een van de meest bijzondere eventlocaties van de stad!

Alle gasten van de pop-up haven kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van Undercurrent, zoals WiFi, sanitaire voorzieningen en een bewaakte parkeerplaats. Undercurrent is elke dag geopend en verzorgt geweldige arrangementen zodat je een onvergetelijke SAIL kunt meemaken. Entertainment, foodstands en elke avond een knallende SAIL afterparty horen hier allemaal bij.

Kosten:
15,- euro per meter.

Kortom: een koopje!

Reserveer snel via ons uw ligplaats en geniet mee van het bijzondere SAIL spektakel vanaf uw eigen boot!

Bel voor meer informatie: 070-3462283.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt