Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Piet Huis

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Piet Huis

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Jachthaven aan Uiterweg 134 is gesitueerd aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer.
Deze prachtig in het groen gelegen Jachthaven biedt een ontspannende sfeer in een rustige omgeving.
Tevens biedt der haven u mooie ligplaatsen met "private parking", parkeren bij de boot. Zo de spullen vanuit de kofferbak in de boot!


De toegang tot de Jachthaven wordt geregeld via een slagboom.

De persoonlijke service en kwaliteit die worden geleverd zijn kenmerken van de werkwijze van de haven. De jachthaven biedt full service, compleet bootonderhoud in samenwerking met Assendelft Techniek.

De haven beschikt over de mogelijkheid uw boot te stallen. Dat geeft voordelen in de aanloop van winter naar zomer en v.v.
Het betreft een zelfstandige stalling, die waar nodig extra service biedt aan haar klanten in de vorm van aandacht, hulpmiddelen en technische assistentie.

De jachthaven is niet bijzonder groot, maar ook niet klein. De mensen kennen elkaar nog.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt