Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Piet Hein

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Piet Hein

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Piet Hein ligt in Zeeburg, Amsterdam. De haven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In een kwartier varen bent u in de historische grachten van de hoofdstad.

U vindt de haven in het Spoorwegbassin met de ingang aan de Stuurmankade. Vanuit de haven kunt u eenvoudig naar het IJmeer of Amsterdam-Rijnkanaal varen.

In de haven zal uw boot naar afmeting worden ingedeeld (er zijn 4 categorieën bootlengtes - max. 11 meter).Voor de veiligheid is het haventerrein afgesloten met een toegangspoort en zijn er camera’s aanwezig. Tot de voorzieningen behoren water en elektra, stortplaats voor bilge- en toiletwater. Niet-ligplaatshouders kunnen tegen betaling van de voorzieningen gebruik maken.

Uw ervaringen over Jachthaven Piet Hein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt