Veemkade 267

1019CZ Amsterdam

020-791-0023

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prima plek, in een woonwijk. Deskundige en vriendelijke havenmeester. Milieupomp, water, camera toezicht, afgesloten voor onbevoegden en stroomaansluitingen

Jachthaven Piet Hein

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Piet Hein ligt in Zeeburg, Amsterdam. De haven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In een kwartier varen bent u in de historische grachten van de hoofdstad.

U vindt de haven in het Spoorwegbassin met de ingang aan de Stuurmankade. Vanuit de haven kunt u eenvoudig naar het IJmeer of Amsterdam-Rijnkanaal varen.

In de haven zal uw boot naar afmeting worden ingedeeld (er zijn 4 categorieën bootlengtes - max. 11 meter).Voor de veiligheid is het haventerrein afgesloten met een toegangspoort en zijn er camera’s aanwezig. Tot de voorzieningen behoren water en elektra, stortplaats voor bilge- en toiletwater. Niet-ligplaatshouders kunnen tegen betaling van de voorzieningen gebruik maken.

Uw ervaringen over Jachthaven Piet Hein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt