Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven van Merlenhaven

Jachthaven van Merlenhaven

De jachthaven Merlenhaven ligt vlakbij het Groenendaalse bos, met kinderboerderij, restaurant en kleine speeltuin. Er is een overdekt zwembad dat ligt op 150 meter afstand van de haven. De afstand naar het centrum van Heemstede is 10 minuten lopen. De haven heeft 65 ligplaatsen.

In de haven vindt u de volgende faciliteiten:
Het havenkantoor, douches, toiletten, wasmachine en droger, water- en stroomafname punten, inname vuil- en bilgewater, fietsverhuur, WiFi

Afmetingen voor jachten:
Maximale lengte: 15 meter
Maximale diepgang: 1.80 meter

Uw ervaringen over de Jachthaven Merlenhaven in Heemstede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt