Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven en winterstalling Kadoelenwerf

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven en winterstalling Kadoelenwerf

5 van 5 (1 beoordelingen)

Kadoelenwerf is een jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling, verkoop en reparatie.

U kunt voor winterstalling terecht op de wal of in het water. Kadoelenwerf beschik niet over een overdekte loods maar verder is alles mogelijk: U kunt er voor kiezen om zelf aan de boot te werken of het onderhoud en de reparaties professioneel uit te laten voeren door de jachtservice medewerkers. Dagelijks zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Vanaf begin oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. De kleinere boten hijst de werf zelf, voor de grote en zware schepen komt er hijskraan. De exacte datum hiervoor wordt elk jaar bekend gemaakt. Rond April gaan de schepen weer te water gaan,

Uw ervaringen over de Jachthaven Kadoelenwerf in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt