Landsmeerderdijk 120

1035PX Amsterdam

020-791-0003

0

ligplaats

Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

De Meermolen
Amsterdam Noord zoals het hoort!!

Jachthaven en winterstalling Kadoelenwerf

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Kadoelenwerf is een jachthaven nabij het centrum van Amsterdam met alle faciliteiten zoals zomerstalling, winterstalling, verkoop en reparatie.

U kunt voor winterstalling terecht op de wal of in het water. Kadoelenwerf beschik niet over een overdekte loods maar verder is alles mogelijk: U kunt er voor kiezen om zelf aan de boot te werken of het onderhoud en de reparaties professioneel uit te laten voeren door de jachtservice medewerkers. Dagelijks zijn er deskundige medewerkers aanwezig om u te helpen met uw vragen of voor de verkoop van motoren en materialen.

Vanaf begin oktober gaan de schepen op de wal voor de winterstalling. De kleinere boten hijst de werf zelf, voor de grote en zware schepen komt er hijskraan. De exacte datum hiervoor wordt elk jaar bekend gemaakt. Rond April gaan de schepen weer te water gaan,

Uw ervaringen over de Jachthaven Kadoelenwerf in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt