Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Alkmaar - Grachten

4 van 5 (2 beoordelingen)

Gemeentehaven Alkmaar - Grachten

4 van 5 (2 beoordelingen)

Ben je in Noord-Holland op vaarvakantie, dan is Alkmaar echt een aanrader. De Alkmaarse grachten zijn ideale aanlegplaatsen, u ligt hier vlakbij het Waagplein waar op vrijdagochtend de Kaasmarkt gehouden wordt!

Plezierjachten kunnen afmeren aan verschillende grachten in het centrum van Alkmaar. Hieronder ziet u welk type boten kunnen aanleggen in de grachten Luttik Oudorp, Waagplein, Voordam en Zijdam. Dit zijn mooie ligplaatsen vlakbij winkels, restaurants, terrasjes, etc.!

Vak 1: beide zijden 125 meter doorvaartbreedte 1e brug 5,60 meter
Vak 2: 125 meter kade, doorvaartbreedte 2e brug 5,10 meter (alleen zuidzijde)
Periode: Zomerseizoen
Maximale lengte boot: 13 meter (of in overleg met de havenmeester)
Maximale diepgang boot: 1,40 meter

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt