Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Alkmaar - Noord-Hollands kanaal en Tuinmarkt

Gemeentehaven Alkmaar - Noord-Hollands kanaal en Tuinmarkt

Plezierjachten kunnen afmeren op verschillende plekken in het centrum van Alkmaar. Hieronder ziet u welk type boten kunnen aanmeren aan het Noordhollands Kanaal en aan de nieuw ingerichte Turfmarkt (in het oostelijke deel van het centrum van Alkmaar). Zoekt u een ligplaats bij winkels en restaurants, dan zijn dit perfect gelegen jachthavens, ideaal voor een gezellige bootvakantie in Nederland!

Periode: tot 20 meter lengte het hele jaar
Lengte van de kade: 120 meter
Diepgang: 2,50 meter

De Bierkade (bij de Accijnstoren) is de meldkade voor alle boten die in Alkmaar arriveren. Na overleg met de havenmeester krijgt u een ligplaats in centrum Alkmaar toegewezen. U kunt de havenmeester van Alkmaar ook telefonisch bereiken via (072) 5200014.

Afmeren jachthavens:

Nieuwe jachthaven Turfmarkt (ligplaats bij restaurants Vito en Babylon)
Periode: Hele jaar
Kadelengte 60 meter Diepgang: 1,50 meter doorvaartbreedte
Turfmarktbrug: 5,60 meter

Noordhollands Kanaal, Voormeer
Periode: hele jaar
Lengte van de kade: 180 meter
Diepgang: 2,50 meter

Noordhollands Kanaal, Zeglis
Periode: hele jaar
Lengte van de kade: 90 meter
Diepgang: 1,10 meter

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt