Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Blauwe Beugel

Jachthaven de Blauwe Beugel

Jachthaven De Blauwe Beugel ligt op een eiland in de Westeinderplassen. Centraal gelegen en omgeven door een mooi watergebied. De jachthaven beschikt over ongeveer 100 ligplaatsen en 14 recreatieve landjes. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig zoals douches en toiletten, stroom, watertappunten, een kinderspeelplaats en restaurant. In het hoogseizoen vaart er elk half uur een veerpont.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt