Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven d' Anckerplaets

Jachthaven d' Anckerplaets

Jachthaven d' Anckerplaets vindt u in Amsterdam-Noord, net achter het Ij en het NDSM-terrein. De kleine haven heeft recentelijk vernieuwde voorzieningen. Door de centrale ligplaats vaart u eenvoudig naar alle windrichtingen.

Westelijk kunt u over het Noordzeekanaal via IJmuiden naar zee varen. In oostelijke richting via de Oranjesluizen naar het Markermeer. De binnenwateren zijn ook een optie, waar u langs allerlei leuke dorpen en steden zoals Haarlem, de Kaag, en Leiden zuidwaarts vaart. De historische grachten en de Amstel liggen op zo'n 15 min. varen.

De haven ligt tegenover de ingang van de Staande Mast Route en biedt jaarligplaatsen in het Cornelis Douweskanaal-Oost. De ligplaatsen zijn onderverdeeld in 5, 10, 12, 15, en 15+ meter boxen. U kunt aanmeren met een boot tot 20 meter, maar het aantal plaatsen voor boten langer dan 15 meter is beperkt. De haven beschikt over elektronische toegangsautorisatie, goed sanitair, drinkwater en elektriciteit aan de steigers. Diverse restaurants en supermarkten vindt u op loopafstand. Nabij kunt u betaald en onbetaald parkeren.

Uw ervaringen over Jachthaven d' Anckerplaets delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt