Ms. van Riemsdijkweg 5

1033RC Amsterdam

+31-85-500-8122

Inchecken: voor 22:47

Uitchecken: voor 22:47

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passanteplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven d' Anckerplaets in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven d' Anckerplaets

Jachthaven d' Anckerplaets vindt u in Amsterdam-Noord, net achter het Ij en het NDSM-terrein. De kleine haven heeft recentelijk vernieuwde voorzieningen. Door de centrale ligplaats vaart u eenvoudig naar alle windrichtingen.

Westelijk kunt u over het Noordzeekanaal via IJmuiden naar zee varen. In oostelijke richting via de Oranjesluizen naar het Markermeer. De binnenwateren zijn ook een optie, waar u langs allerlei leuke dorpen en steden zoals Haarlem, de Kaag, en Leiden zuidwaarts vaart. De historische grachten en de Amstel liggen op zo'n 15 min. varen.

De haven ligt tegenover de ingang van de Staande Mast Route en biedt jaarligplaatsen in het Cornelis Douweskanaal-Oost. De ligplaatsen zijn onderverdeeld in 5, 10, 12, 15, en 15+ meter boxen. U kunt aanmeren met een boot tot 20 meter, maar het aantal plaatsen voor boten langer dan 15 meter is beperkt. De haven beschikt over elektronische toegangsautorisatie, goed sanitair, drinkwater en elektriciteit aan de steigers. Diverse restaurants en supermarkten vindt u op loopafstand. Nabij kunt u betaald en onbetaald parkeren.

Uw ervaringen over Jachthaven d' Anckerplaets delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt