Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

City Marina IJdock

City Marina IJdock

U bent van harte welkom bij de nieuw aangelegde jachthaven City Marina IJdok, gelegen vlakbij het centraal station en het IJ en op loopafstand van de Jordaan en de Haarlemmerdijk.

Deze haven ligt direct aan het IJ in de binnenstad van Amsterdam, naast het zonnige terras van het nieuwe hotel van de internationale hotelketen Room Mate. Er zijn zo’n 60 ligplaatsen waar u uw zeiljacht of motorboot kunt aanleggen.

Binnen 5 minuten loopt u van de haven via de gezellige Haarlemmerstraat (benoemd tot de leukste winkelstraat van Nederland) richting de Jordaan of langs het centraal station richting de Wallen. Hoewel de haven in het hart van Amsterdam ligt, is het Bickerseiland ongewoon rustig. Een knusse historische dorpse woonbuurt en toch in de bruisende binnenstad.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt