Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Aanvraag offerte vaste ligplaats Noord-holland

Hoe vraag ik mijn offerte(s) aan? +

Om gratis en vrijblijvend offerte(s) voor een vaste ligplaats aan te vragen hebben wij enkele gegevens nodig. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, regelen wij uw offerte aanvraag bij de betreffende jachthavens. Wij nemen vervolgens contact met u op voor de details van de offerte.

Vul in het vak ‘opmerkingen’ in waar u precies naar zoekt. Een vaste ligplaats in een specifieke stad, dorp, vaargebied of regio? Speciale wensen? Laat het ons weten.

Uw gegevens

Uw adres

* optioneel

Gegevens over uw ligplaats

Kies uw exacte data of kies één van de drie opties:Gegevens over uw boot

Type boot

* optioneel