Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.V. De Amer

Jachthaven W.V. De Amer

Vlakbij het natuurgebied De Bieschbosch ligt de jachthaven van W.V. De Amer. U vindt de haven in een groot haventerrein aan de Amer in Drimmelen.

In de omgeving kunt u afwisselend en avontuurlijk varen in een natuurgebied met eb en vloed in zoet water. Het gebied is een labyrint van kreken en wilgenbossen. Natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken met de weelderige flora en fauna in de buurt. De Amer biedt directe toegang tot wateren als Nieuwe Merwede, de Bergse Maas en het Hollands Diep.

De haven heeft 180 ligplaatsen die zijn gelegen in het noordoostelijke deel van het havengebied.
De steigers in de haven zijn onderdeel van de naburige jachthaven "Biesbosch". Er zijn boxen variërend van 7 tot 20 meter. Deze beschikken over vingerpieren voor eenvoudige op- en afstap.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.V. De Amer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt