Cromsteven 10

4924CA Drimmelen

+31-85-500-8851

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.V. De Amer in Drimmelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.V. De Amer

Vlakbij het natuurgebied De Bieschbosch ligt de jachthaven van W.V. De Amer. U vindt de haven in een groot haventerrein aan de Amer in Drimmelen.

In de omgeving kunt u afwisselend en avontuurlijk varen in een natuurgebied met eb en vloed in zoet water. Het gebied is een labyrint van kreken en wilgenbossen. Natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken met de weelderige flora en fauna in de buurt. De Amer biedt directe toegang tot wateren als Nieuwe Merwede, de Bergse Maas en het Hollands Diep.

De haven heeft 180 ligplaatsen die zijn gelegen in het noordoostelijke deel van het havengebied.
De steigers in de haven zijn onderdeel van de naburige jachthaven Biesbosch. Er zijn boxen variërend van 7 tot 20 meter. Deze beschikken over vingerpieren voor eenvoudige op- en afstap.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.V. De Amer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt