Beugense Maasstraat 7

5835CD Beugen

+31-85-500-8307

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Boxmeer in Beugen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Boxmeer

De jachthaven van watersportvereniging Boxmeer heeft een rustige ligging aan de Maas. In de pittoreske omgeving van Beugen kunt u goed uitstapjes maken naar natuurgebieden of watersporten op de rivier.

De haven is gelegen in het natuurgebied De Maasheggen, aan een Maasarm net ten noorden van Boxmeer. De toegang tot deze Maasarm ligt ter hoogte van km 153 aan de westzijde van de Maas.

De jachthaven biedt vaste ligplaatsen aan 100 boten aan drijvende steigers. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren aan een speciale steiger. Deze zijn voorzien van stroom, water en verlichting. Centraal in de haven vindt u het clubschip De Zuideinde waar u toiletten, douches, wasmachine/droger en strijkfaciliteiten vindt. Eveneens is daar een kantine aanwezig voor hapjes en drankjes. Beugen bevindt zich op een loopafstand van 15 min. waar u restaurants en winkels vindt.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. Boxmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt