Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Boxmeer

Jachthaven WSV Boxmeer

De jachthaven van watersportvereniging Boxmeer heeft een rustige ligging aan de Maas. In de pittoreske omgeving van Beugen kunt u goed uitstapjes maken naar natuurgebieden of watersporten op de rivier.

De haven is gelegen in het natuurgebied De Maasheggen, aan een Maasarm net ten noorden van Boxmeer. De toegang tot deze Maasarm ligt ter hoogte van km 153 aan de westzijde van de Maas.

De jachthaven biedt vaste ligplaatsen aan 100 boten aan drijvende steigers. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren aan een speciale steiger. Deze zijn voorzien van stroom, water en verlichting. Centraal in de haven vindt u het clubschip "De Zuideinde" waar u toiletten, douches, wasmachine/droger en strijkfaciliteiten vindt. Eveneens is daar een kantine aanwezig voor hapjes en drankjes. Beugen bevindt zich op een loopafstand van 15 min. waar u restaurants en winkels vindt.

Uw ervaringen over de Jachthaven W.S.V. Boxmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt