Sasdijk 2

4671RN Dinteloord

016-779-3003

400

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Fort H
Haven de Waterkant is al vele jaren onze thuishaven. Fijne locatie prachtige sanitaire voorzieningen ook nog gratis te gebruiken. Fijne Brasserie om heerlijk te eten. Aanrader voor wie opzoek is naar een fijne jachthaven.
Jachthaven Fort H
Top weertje. Super haven!
Jachthaven Fort H
We hebben hier met een aantal vrienden een goede week gezeten en ons uiterst vermaakt. Je zit middenin een prachtig watersportgebied. En op de haven heb je het cafe waar je rustig bij kunt komen en kunt genieten van een drankje

Jachthaven Waterkant

4.75 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Waterkant is gelegen aan de monding van het Volkerak met een centrale ligging voor zowel de Zeeuwse-, Zuid-Hollandse-, als Brabantse wateren. De Jachthaven ligt op korte afstand van de autoweg A29/A59/A4 en is hierdoor makkelijk bereikbaar.

De haven is ruim opgezet
Voor 400 schepen zijn boxen beschikbaar van 9-15 meter met allemaal zeer ruime uitvaarmogelijkheden. Ook heeft de haven enkele grotere ligplaatsen beschikbaar aan de kop van de steiger ( tot 25 meter). Ligplaatsen vanaf 12 meter hebben een elektra-aansluiting bij de box. Voor ligplaatsen kleiner dan 12 meter kunt u een keuze maken tussen een vaste aansluiting of u kunt gebruik maken van de elektra-muntenmeters. Op alle steigers staan ook 2 tot 3 drinkwatertappunten.

Een mooi, centraal vertrekpunt voor vele tochten in het Delta gebied.

Door de centrale ligging van de jachthaven binnen het Delta gebied kunt u met uw zeil- of motorboot ruime keuze maken welk gebied u wilt bevaren.

Richting het Noorden
Hollands Diep (Willemstad), Haringvliet (Middelharnis), Noordzee

Richting het Oosten
Via de Dintel, Mark naar de Biesbosch of
via Volkerak, Hollands Diep naar de Biesbosch

Richting het Westen
Oosterschelde (Zierikzee), Grevelingen ( Bruinisse), Veerse Meer, Noordzee

Richting het Zuiden
Krammer, via het Schelde Rijnkanaal, Westerschelde naar Antwerpen

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt