Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Waterkant

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Waterkant

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Waterkant is gelegen aan de monding van het Volkerak met een centrale ligging voor zowel de Zeeuwse-, Zuid-Hollandse-, als Brabantse wateren. De Jachthaven ligt op korte afstand van de autoweg A29/A59/A4 en is hierdoor makkelijk bereikbaar.

De haven is ruim opgezet
Voor 400 schepen zijn boxen beschikbaar van 9-15 meter met allemaal zeer ruime uitvaarmogelijkheden. Ook heeft de haven enkele grotere ligplaatsen beschikbaar aan de kop van de steiger ( tot 25 meter). Ligplaatsen vanaf 12 meter hebben een elektra-aansluiting bij de box. Voor ligplaatsen kleiner dan 12 meter kunt u een keuze maken tussen een vaste aansluiting of u kunt gebruik maken van de elektra-muntenmeters. Op alle steigers staan ook 2 tot 3 drinkwatertappunten.

Een mooi, centraal vertrekpunt voor vele tochten in het Delta gebied.

Door de centrale ligging van de jachthaven binnen het Delta gebied kunt u met uw zeil- of motorboot ruime keuze maken welk gebied u wilt bevaren.

Richting het Noorden
Hollands Diep (Willemstad), Haringvliet (Middelharnis), Noordzee

Richting het Oosten
Via de Dintel, Mark naar de Biesbosch of
via Volkerak, Hollands Diep naar de Biesbosch

Richting het Westen
Oosterschelde (Zierikzee), Grevelingen ( Bruinisse), Veerse Meer, Noordzee

Richting het Zuiden
Krammer, via het Schelde Rijnkanaal, Westerschelde naar Antwerpen

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt